Bij Performance Matters ontwikkelen we eigenaarschap. In 2015 werden we steeds vaker gevraagd door klanten om hier een bijdrage aan te leveren. Maar wat is eigenaarschap eigenlijk precies?

Het bleek een intu√Įtief begrip, vaak negatief ingestoken. De opmerking was: ja, mensen pakken bij ons lang niet altijd eigenaarschap op.

Vanuit onze kennis en ervaring wisten we natuurlijk al veel over het thema, maar harde gegevens ontbraken tot nu toe. Tijd voor onderzoek, vonden wij.

Eigenaarschap defini√ęren

Samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction zijn we het begrip gaan onderzoeken. Grondig. Uitgebreid.

En nu weten we het. 8 factoren. Bij elkaar eigenaarschap. Het is een begrip aan het worden. Een begrip waar professionals, teams en hele organisaties het verschil mee kunnen maken.

Nu is er de scan. 18 februari presenteren we die in Utrecht. Je kunt er dan bij zijn. En horen waarom ‚Äėempowerment‚Äô het als factor niet gered heeft. Maar ‚Äėpro-activiteit‚Äô juist wel. Jij kan de eerste zijn die beschikt over deze nieuwe, hands-on inzichten.

Exclusieve boekpresentatie

Frans Wijngaarden presenteert tijdens die middag ook zijn boek ‚Äėeigenaarschap‚Äô. Vers van de pers. Geworteld in het onderzoek van Motivaction, maar ook luchtig, leerzaam en prikkelend, net zoals zijn vorige boek. Waar de scan zich richt op wat een organisatie kan doen om eigenaarschap te ontwikkelen, richt Frans zijn pijlen op het individu.

Natuurlijk wil je meer weten over Eigenaarschap! Geef je daarom nu op voor onze middag op 18 februari. Het is gratis.