Paperback eigenaarschap

Na het lezen van dit boek...

Mopperen op collega's, klagen over de markt, vage doelen stellen en denken in excuses: na het lezen van dit boek gaat dit een pijnlijke ervaring worden. 

Aan de slag met eigenaarschap

Ik ben er ten diepste van overtuigd dat eigenaarschap een keuze is. Het lijkt zo vanzelfsprekend, veel professionals claimen dat ze het al laten zien. Maar als we beter kijken, is het toch ingewikkelder. Dit boek is voor iedereen wiens wens om zichzelf te ontwikkelen groter is dan de wens om niet geconfronteerd te worden met jezelf. Met dit boek kun je echt aan de slag gaan, en maak je eigenaarschap snel concreet en persoonlijk.

eigenaarschap

Recensies

'Eigenaarschap van Frans Wijngaarden is zeker een waardevolle aanvulling voor de professional die zoekt naar een manier om zich in de toekomst op een positieve manier te onderscheiden van de rest. Het is prettig leesbaar mede door de persoonlijke anekdotes en ervaringen van de auteur en daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Het is gelukkig geen betweterig recept voor succes, maar een bron van inspiratie voor iedere professional die zich graag wil onderscheiden - ‘Just read it...’

Theo Sierhuis is informatie-analist & Agile coach.

 

'Of je nu in loondienst of als ZZP-er in of voor organisaties werkt: eigenaarschap is van essentieel belang om je rol te pakken en onderscheid te maken tussen jou en de concurrentie. Een aanrader om te lezen en een excuus om het niet te doen, is er niet. Het boek laat je op een leuke manier nadenken over jezelf en je professionele rol. Je wordt vrolijk van de lay-out en je leest het in een paar ademteugen uit, want het telt nog geen 200 pagina’s. De enige reden die ik kan bedenken om Eigenaarschap aan de kant te leggen is omdat de pagina’s zo strak op de rug is gelijmd, dat het moeite kost om het tijdens het lezen open te houden'.

Annett Keizer is communicatiecoach en –trainer.