Handboek eigenaarschap

Meld je aan voor de proefsessie

Introductie Eigenaarschap boek & thema | Gratis proefsessie| Tot 31 december 2019

Wegens succes verlengd!

In dit boek schetst Frans wat eigenaarschap wel is en wat niet, waarom het ontwikkelen van eigenaarschap zo belangrijk is en in deze tijden steeds belangrijker wordt. Een aantal modellen komen aanbod om op verschillende manieren te kunnen kijken naar je rol als ontwikkelaar van eigenaarschap. Ook komen technieken als het helpen maken van resultaatbeelden en het aangaan van het goede gesprek over gerealiseerde resultaten aan bod.

Dit Eigenaarschap boek is bedoeld als praktijkboek, als handboek. Niet als alomvattende wetten en geboden, maar als teksten om door te lezen en in te bladeren. Verbindt het aan jouw praktijk, doe ideeën op, laat je inspireren, wees het er (af en toe) niet mee eens, oefen er mee in jouw praktijk, spreek er over met de mensen om je heen.

Voor iedereen die het waardevol vindt om eigenaarschap te ontwikkelen bij medewerkers, teams, leerlingen, coaches, Agile werkende ontwikkelaars of projectteams. 

Ter introductie bieden wij gratis proefsessies aan.

Ken je (of maak je onderdeel uit van) een groep managers, coaches, leerkrachten die in een sessie van maximaal anderhalf uur een introductie wil over dit boek en thema? Neem dan contact op via het formulier.

handboek eigenaarschap

Geen proefsessie, wel het boek bestellen. Dat kan. Klik hier om het boek te bestellen

Wilt u meer weten over 'Resultaatgericht Werken en eigenaarschap, vul het contact formulier in of ga naar de contactpagina voor onze gegevens. 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.