Training 'Persoonlijke Effectiviteit'

Je wilt jezelf uitdagen om tot nog mooiere resultaten te komen. Lef, vertrouwen, pro-actief, leren, ja, dat doe je. Maar als je heel eerlijk bent komt lang niet alles uit de verf, en vind je het best lastig om jezelf te sturen, organiseren. Je bent nieuwsgierig en wil graag tools, inzichten en technieken om nog meer het heft in eigen handen te ervaren en dan te zien waar dat toe gaat leiden. Doe je mee aan een van onze trainingen waar het werken met de principes en technieken van eigenaarschap centraal staan?

Online training 'Persoonlijke effectiviteit'

Duur: 4 x een dagdeel
Prijs:  € 850,= exclusief btw.
Vrij van BTW: € 920,=

De trainingsdagen kenmerken zich door ervaringsgericht- en actief leren.

Data van de training:

  • 1e dag 29 oktober van 10:00 tot 12:30
  • 2e dag 12 november van 10:00 tot 12:30
  • 3e dag 26 november van 10:00 tot 12:30
  • 4e dag 10 december van 10:00 tot 12:30

Meer informatie?

Download de brochure

Vul het contactformulier hieronder in om in te schrijven.

Sjoerd Heijmans Recruiter bij Vlisco over deze training:

"Wat heb ik gedaan en wat ga ik de volgende keer anders doen?

Bij resultaten concreet kijken naar welke aannames ik heb gedaan, welke gedachtes zijn van invloed geweest en wat heeft bijgedragen of heeft afbreuk gedaan aan het behalen van het gewenste resultaat. Ik probeer daar nu steeds meer op te letten. Ook vermijd ik zo veel mogelijk ‘ja maar’ en probeer ik dit om te zetten naar ‘ja en’. Waar ik eerder vaak dingen uitstelde, probeer ik het nu gelijk te doen wanneer dat kan”. Lees zijn volledige verhaal hier

Rik Haak van junior inkoper bij Motive Talent wilde ontdekken hoe hij zichzelf beter kon sturen en eigenaarschap kon houden over mijn werkzaamheden. Daarom volgde hij de Training Persoonlijke Effectiviteit. Lees zijn verhaal hier. 

 

 

 

 

Ja, ik schrijf me in voor deze training

Waarover wil je contact opnemen?