Live Webinar! 1 maart 10.00-12.00 uur

Eigenaarschap als basis voor resultaten die ertoe doen

Door het nemen van eigenaarschap zorg je als professional binnen jouw organisatie voor betekenisvolle resultaten. 

Hoe je dit doet, ervaar je in deze gratis live masterclass met Frans Wijngaarden; auteur, spreker en dè autoriteit op het gebied van eigenaarschap in Nederland. 

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat is eigenaarschap?

Eigenaarschap is een zelfsturingstool die verantwoordelijkheid, betrokkenheid, pro-activiteit, doorzettingsvermogen, creativiteit, innovatie en samenwerking bevordert.

Organisaties die eigenaarschap implementeren geven hun professionals en teams èèn van de meest krachtige methodieken om resultaatgericht te leren werken.

 

Online Masterclass schrijf je in!

Loop vooruit op je organisatie en leer hoe je anderen kunt inspireren om een leercultuur te ontwikkelen. Schrijf je nu hieronder in!

5/5
"Frans Wijngaarden weet als geen ander het begrip eigenaarschap concreet te maken en het op een positieve manier te laden"
5/5
"Veel goede en praktische tips die je dagelijks zou kunnen toepassen om sneller bij je doel/ resultaat te komen. Deel over "verantwoordelijk nemen" moet iedereen hebben gelezen!"

Over Frans Wijngaarden

Frans Wijngaarden is managing consultant van Performance Matters. Hij heeft de afgelopen twintig jaar met directies en professionals gewerkt om hun performance te ontwikkelen, onder andere in China, de Verenigde Staten en een aantal Europese landen. Hij heeft zowel multinationals als grotere MKB-bedrijven uit een groot aantal verschillende branches in zijn klantenkring. Naast psycholoog is Frans auteur van meerdere succes boeken, spreker en toert hij met zijn eigen theatershow door het land.

In de managementboek top 10!

Onze klanten:

© 2022 All rights reserved​

❤ voor eigenaarschap​