PROFESSIONALS IN-COMPANY

Wij hebben gemerkt dat zowel bij professionals als in teams het werken in balans en met bevlogenheid begint bij het de thema's verbinding en vertrouwen. Je als professional verbonden voelen met de visie en missie van de organisatie waar je voor werkt is daarin de eerste stap. Maar hoe creëer je nu als professional een samenwerking die jou helpt succesvol te zijn? En wat kan je zelf doen in de samenwerking met de ander op de 8 gebieden die eigenaarschap omvat. 

Eigenaarschap is een breed begrip, maar voor ons heeft het vooral te maken met verantwoordelijkheid nemen, verantwoordelijkheid krijgen, afspraken maken, afspraken nakomen en echt een bijdrage aan de organisatie leveren. 

Eigenaarschap bij professionals en teams is lang niet altijd vanzelfsprekend. Dit creëren levert veel op: betrokkenheid, ontwikkeling, beweging, contact en resultaten. Aan de hand van onze ervaringen hebben wij een ebook gemaakt. Op de volgende 6 manieren creëer je eigenaarschap:

  • Wees duidelijk en helder
  • Sluit een contract af met het hart, niet alleen met het hoofd
  • Geef verantwoordelijkheid
  • Praat erover en bespreek
  • Volg op
  • Walk the talk 

Het ebook 'de 6 manieren om eigenaarschap te creëren' kunt u gratis downloaden.

Wij begeleiden professionals in-company

Dit doen we met een mix van fysieke en online bijeenkomsten. Aangezien elke professional op zijn eigen manier leert, stellen we in samenspraak met de klant een maatwerkprogramma op. Aansprekende resultaten halen, ter bevordering van de kwaliteit en medewerker en klanttevredenheid. 

Ja, ik wil weten wat jullie kunnen betekenen. En kom graag met jullie in contact.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.