De klant aan het woord

Rik Haak, Junior inkoper bij Motive Talent heeft de online training Resultaatgericht Werken gevolgd bij Performance Matters.

Wat was de reden dat je nieuwsgierig was naar deze training?

Nu in deze digitale werkomgeving en de thuiswerk omgeving wordt er veel zelfstandigheid en zelfmanagement verwacht. Dat is af en toe nog best eens lastig en dit was de reden dat ik nieuwsgierig was naar de training Resultaatgericht Werken. Ik wil ontdekken hoe ik mezelf daarin beter kan sturen en eigenaarschap kan houden over mijn werkzaamheden.

Wat heeft de training je opgeleverd?

Ik kan een duidelijk resultaatbeeld schetsen en doormiddel van een aantal stappen dit resultaat bereiken. Daarnaast ben ik bewuster geworden over mijn eigen functioneren tijdens dit ‘resultaat proces’.

Wat doe je nu anders dan je voor de training deed?

Ik begin de dag in een actieve modus en stel voor mezelf doelen op die ik aan het einde van de dag behaald wil hebben. Tijdens de lunch en aan het einde van de dag evalueer ik dan mijn behaalde of niet behaalde resultaten. 

Aan wie zou je deze training aanraden?

Ik zou deze training aan iedereen aanraden die op het moment ook moeite heeft met het ‘goed in ritme’ komen voor het thuiswerken. Daarnaast zal ik de training aan alle ‘jong professionals’ aanraden, omdat het ontzettend interessant en gaaf is om op jonge leeftijd jezelf te ontdekken en resultaatgericht te leren werken.

Werken aan jouw eigenaarschap?

Bestel nu jouw exemplaar van het boek ‘Eigenaarschap’. 

Ruim 200 dagen in de top 100 van Managementboek.nl