Muziekvoorstelling

Liedjes over eigenaarschap die je raken

Frans wijngaarden als artiest

Is het omdat hij psycholoog is? Of vindt dat we als mens hier zijn om te creëren vanuit eigenaarschap? Belangrijker is dat elk optreden van Frans mensen raakt. Geniet van mooie liedjes en boek Frans voor jouw event.

 
In 1 uur introduceren Frans en Ben het thema eigenaarschap op muzikale wijze. 
 
Dit kan bijvoorbeeld aan de start van een studiedag in het onderwijs, een kick-off voor een ontwikkelingsprogramma / MD-programma.
 
Dit programma kan uitgebreid worden tot maximaal een dagdeel. We voegen dan workshopelementen toe en maken er een interactieve, leerzame ochtend / middag van.
 
 

De typische groepsgrootte is tussen de 50 en 200 personen.

De MT / Team muziek-verbind-sessie

Muziek verbindt! We komen aansluitend aan een MT of teamvergadering langs om door middel van muziek het team op een persoonlijker manier met elkaar in gesprek te laten raken. 
We inventariseren de thema’s die in het team spelen en kiezen daar passende liedjes bij. Rondom elk liedje is er een verhaal dat we verbinden aan het team, en we nodigen de teamleden uit om te delen hoe een bepaald thema (verbinding / onzekerheid / dromen / keuzes) op dat moment bij hen of volgens hen in het team spelen. Als ervaren teamcoach brengt Frans de deelnemers op een prettige manier met elkaar in gesprek

De typische groepsgrootte is tussen de 5-2- personen.

De ziekenhuisvoorstelling

Frans speelt af en toe een privé concert voor iemand die in het ziekenhuis ligt. Dit is een setje van zo’n 4-5 liedjes die zorgt voor afleiding voor een patiënt die de dagen helaas in een ziekenhuis moet doorbrengen. Ken je zo iemand die een paar luisterliedjes waardeert, neem dan contact op.

De typische groepsgrootte is tussen de 15 en 50 personen.

Over Frans Wijngaarden

Je bent in goede handen

Frans Wijngaarden is artiest en psycholoog, auteur van bestselling management boeken en bracht het thema eigenaarschap naar Nederland. Samen met zijn neef, Ben Blaauw schrijft hij liedjes over mensen en wat ons beweegt in de keuzes  die we (niet) maken.  Of het nu gaat om een inspiratie sessie voor een organisatie, een feestelijke aangelegenheid thuis of het opvrolijken van iemand die het verdient, Frans raakt altijd de juiste snaar.

Nevenaktiviteiten presenteert:

Nieuws: Nevenaktiviteiten op TV

Laat mij Frans zijn

Oke, het is nog niet zeker maar…. er is een TV programma in de maak met Frans en Ben. Mooie liedjes worden afgewisseld met onderwerpen die uit ons leven zijn gegrepen. De eerste pilot werd al opgenomen op de woonboot van Frans. We houden je op de hoogte!

Blijf op de hoogte van Nevenaktviteiten