NIEUWS

NIEUWE TRAININGEN!

Wij presenteren met gepaste trots twee nieuwe trainingen ter versterking van resultaatgerichtheid, eigenaarschap én leervermogen in organisaties. De trainingen starten in april op basis van open inschrijving en zijn bestemd voor leidinggevenden of professionals. Elke training bestaat uit 3 losse dagen met een doorlooptijd van 3 tot 4 maanden. Geïnteresseerden kunnen zich per direct inschrijven via ons website. Wij bieden de trainingen ook in-company aan! 

  1. Resultaatgericht Leidinggeven: ontwikkelen eigenaarschap bij anderen


    Deze training is gebaseerd op ons boek ‘Eigenaarschap ontwikkelen bij anderen’. Na de training zijn leidinggevenden beter in staat anderen effectiever aan te spreken en te coachen op resultaten én eigenaarschap/verantwoordelijkheid. Elke deelnemer ontvangt een exemplaar van het boek.

    Meer info

  2. Persoonlijke effectiviteit: Leren sturen op resultaten en eigenaarschap

    Deze training is bestemd voor professionals die hun resultaatgerichtheid, eigenaarschap en leervermogen willen versterken. Het programma is gebaseerd op ons boek ‘Eigenaarschap’. Na de training zijn de deelnemers beter in staat resultaten te behalen. Ze zijn ook effectiever in het aanspreken van anderen en het bepalen, bereiken en leren van eigen resultaten. 

    Meer info