Breng eigenaarschap in beeld: doe de scan!

Terug naar overzicht

Breng eigenaarschap in beeld: doe de scan!

Het draagt er aan bij dat teams met elkaar in gesprek zijn over de resultaten die er voor hen toe doen. Het creëert een teamcultuur van leren en presteren: een team waar je graag deel van uitmaakt.

Toch is eigenaarschap een wat vaag beeld. Het wordt vaak als kreet gebruikt, zowel in formele beleidsplannen ('eigenaarschap is het komende jaar een speerpunt') als in de wandelgangen ('ze zouden meer eigenaarschap moeten nemen').

Wil je concreet zien hoe het met jouw eigenaarschap gesteld is? Doe dan de scan op de recent gelanceerde website eigenaarschapscan. Binnen 10 minuten heb je een beeld van de 8 factoren waar eigenaarschap uit bestaat en waar jouw krachten en ontwikkelpunten liggen.

Werk je in een organisatie en draagt een scherp beeld van het eigenaarschap van de verschillende teams en onderdelen bij aan de ontwikkeling van jouw organisatie? Maak dan een scan van de organisatie.

Ken je individuele professionals die baat hebben bij een helder beeld van hun eigenaarschap of ken je verantwoordelijken binnen organisaties voor wie deze scan een goede bouwsteen is? Deel dan dit artikel; dank!

Wil je meer informatie over wat deze scan kan doen voor jou of jullie? Neem gerust even contact op:

Frans Wijngaarden, 06-53317467

Breng eigenaarschap in beeld: doe de scan!

Wil jij eigenaarschap ontwikkelen?

Wil jij verder sparren naar aanleiding van deze blog? Vul je gegevens in in en wij nemen contact met je op.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wil jij eigenaarschap ontwikkelen?

Dat kan met oa. games, leergangen, scans en workshops bij Performance Matters!

Vind onze diensten hier