Eigenaarschap, wat is dat dan?

Terug naar overzicht

Eigenaarschap, wat is dat dan?

Bij Performance Matters ontwikkelen we eigenaarschap. In 2015 werden we steeds vaker gevraagd door klanten om hier een bijdrage aan te leveren. Maar wat is eigenaarschap eigenlijk precies?

Het bleek een intuïtief begrip, vaak negatief ingestoken. De opmerking was: ja, mensen pakken bij ons lang niet altijd eigenaarschap op.

Vanuit onze kennis en ervaring wisten we natuurlijk al veel over het thema, maar harde gegevens ontbraken tot nu toe. Tijd voor onderzoek, vonden wij.

Eigenaarschap definiëren

Samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction zijn we het begrip gaan onderzoeken. Grondig. Uitgebreid.

En nu weten we het. 8 factoren. Bij elkaar eigenaarschap. Het is een begrip aan het worden. Een begrip waar professionals, teams en hele organisaties het verschil mee kunnen maken.

Nu is er de scan. 18 februari presenteren we die in Utrecht. Je kunt er dan bij zijn. En horen waarom ‘empowerment’ het als factor niet gered heeft. Maar ‘pro-activiteit’ juist wel. Jij kan de eerste zijn die beschikt over deze nieuwe, hands-on inzichten.

Exclusieve boekpresentatie

Frans Wijngaarden presenteert tijdens die middag ook zijn boek ‘eigenaarschap’. Vers van de pers. Geworteld in het onderzoek van Motivaction, maar ook luchtig, leerzaam en prikkelend, net zoals zijn vorige boek. Waar de scan zich richt op wat een organisatie kan doen om eigenaarschap te ontwikkelen, richt Frans zijn pijlen op het individu.

Natuurlijk wil je meer weten over Eigenaarschap! Geef je daarom nu op voor onze middag op 18 februari. Het is gratis.

 

Eigenaarschap, wat is dat dan?

Wil jij eigenaarschap ontwikkelen?

Wil jij verder sparren naar aanleiding van deze blog? Vul je gegevens in in en wij nemen contact met je op.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wil jij eigenaarschap ontwikkelen?

Dat kan met oa. games, leergangen, scans en workshops bij Performance Matters!

Vind onze diensten hier