Persoonlijk leiderschap

Terug naar overzicht

Persoonlijk leiderschap

Wil jij je ook fit voelen in je werk?

Blij zijn met je werk?

Doen waar je goed in bent?

Ik spreek regelmatig mensen die, als we het over werk hebben, een bepaalde mate van vermoeidheid uitstralen. Een bepaalde mate van gelatenheid laten zien.

 

Stop met lijden en start met leiden

Het vraagt persoonlijk leiderschap en persoonlijk eigenaarschap om keuzes te maken en een weg uit te stippelen. Dat begint met het bepalen van het resultaat dat je over een half jaar bereikt wilt hebben. Je hebt het juiste resultaat te pakken wanneer het je blij en enthousiast maakt en tegelijkertijd een beetje spannend is.

 

Moeten, willen, kiezen

Je kunt vinden dat het moet. Maar als iets moet dan is het geen keuze. Dan staat het de mate waarin je jezelf in staat stelt eigenaarschap te nemen in de weg. Als iets moet, is het weinig enthousiasmerend. Je kan het willen, maar ook dat is nog geen ‘kiezen’. Als je voor het resultaat kiest, zet je jezelf in actie, wat nodig is voor het realiseren van het resultaat.

 

Gekozen: en nu verder

Nu je voor je resultaat gekozen hebt, is de volgende stap de weg daar naar toe te bepalen. Er zal van alles op je pad komen wat je aan het twijfelen maakt. Dan is een ‘critical friend’ fijn om bij de hand te hebben. Die objectief en kritisch meekijkt, vragen stelt die je zelf liever vermijdt. Volledig vriendelijk, volledig eerlijk. En die persoon, die heb je gevonden.

 

Wij kunnen je helpen

Dus wil je fit zijn op je werk en werkplezier plezier beleven? Wij kunnen je daarbij helpen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op via  het contactformulier hiernaast of telefonisch/WhatsApp:


Corinda van der Wal
06-13311356

Persoonlijk leiderschap

Wil jij eigenaarschap ontwikkelen?

Wil jij verder sparren naar aanleiding van deze blog? Vul je gegevens in in en wij nemen contact met je op.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wil jij eigenaarschap ontwikkelen?

Dat kan met oa. games, leergangen, scans en workshops bij Performance Matters!

Vind onze diensten hier