ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Het Management Moment van de Waarheid in de praktijk.

Cosis

‘In 2018 zijn we met een groep locatiemanagers gestart met “het Management Moment van de waarheid”, verzorgd door Performance Matters’ aldus Nynke Halma, regiomanager ‘Midden’ bij Cosis, een grote zorginstelling in het Noorden van ons land die mensen helpt met een beperking om (weer) grip op het leven te krijgen. ‘En vanwege de aansprekende resultaten zijn we in begin 2019 met een nieuwe groep gestart!‘. 

lees meer

SSC-ICT ministerie van Binnenlandse zaken

Bij SSC-ICT hebben we het Management moment van de Waarheid in-company gedaan. “De begeleiding/coaching van Performance Matters heeft mijn kijk op eigenaarschap aangescherpt”, aldus Daniëlla. Lees meer

Klanten waar we actief zijn (geweest).

Onze klantengroep beperkt zich niet tot slechts één doelgroep. Eigenaarschap en resultaatgericht werken is voor velen een belangrijk thema. Hieronder vindt u een aantal bedrijven/instellingen waar wij in de afgelopen periode succesvol en naar tevredenheid actief zijn geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten over 'Resultaatgericht werken en eigenaarschap, vul het contact formulier in of ga naar de contactpagina voor onze gegevens. 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.