Even voorstellen: Kathelijn Bakker

Kathelijn Bakker

Persoonlijkheid & stijl

Persoonlijk, luisterend, onderzoekend, doorvragen en direct.  Mijn stijl is open, vriendelijk, energiek en positief confronterend. 

Waar word ik blij van?

Wanneer lukt wat we hebben afgesproken, wanneer ik jou zo heb kunnen inspireren dat je tot prestaties komt die boven je eigen verwachting  liggen. Ik word blij wanneer ik los kan wrikken wat jouw groei, geluk en succes in de weg zit. Ik word blij van organisaties waar de top zich beseft dat het eigen gedrag de belangrijkste sleutel is naar verandering, groei en het behalen van de doelstellingen.

Kathelijn Bakker

Wanneer ben ik op mijn best?

Ik ben op mijn best in een lerende omgeving. Lerend betekent voor mij dat je elkaar vrij en zonder oordeel aanspreekt op resultaat. Dat je fouten mag maken. Met als doel daar als organisatie van te leren en groeien. Een omgeving waarin ieder vanuit zijn eigen rol een wezenlijke en zichtbare bijdrage levert. Waar mensen de rol vervullen die past bij hun competenties, ambities en verlangens. Als ik daar de gids van mag zijn, ben ik op mijn best. Zowel individueel als in groepen.

Wat is het mooiste compliment dat ik ooit kreeg?

Wat ik veel terug krijg is dat mijn positieve instelling gewaardeerd wordt, dat ik goed kan luisteren en zelfvertrouwen geef door mensen die dingen te laten doen waar ze goed in zijn. Dat ik snel doorzie wat er aan de hand is en zichtbaar maak hoe het beter kan.