Pak een boek!

30% korting!

Gratis verzending!

Boek eigenaarschap met 30% korting!

Met jouw unieke code

Met de code die jij in je bezit hebt, betaal je geen €23,95 maar slechts €16,75. Bovendien met gratis verzending (in Nederland). Je kunt kiezen uit het eerste deel “Eigenaarschap” of deel II “Handboek Eigenaarschap ontwikkelen bij anderen”

Maak hieronder je keuze en vul direct je promotiekorting in.

Eigenaarschap

Het stellen van vage doelen, mopperen op de markt, klagen over collega’s, excuses in je hoofd de boventoon laten voeren om maar niet te leren: het gaat na het lezen van dit boek een pijnlijke ervaring worden. In dit boek komen concrete en praktische tips aan de orde om systematisch te bouwen aan de eigenschap die je een beslissende voorsprong gaat geven: eigenaarschap nemen. Want wat is de motor voor jouw professionele succes? Eigenaarschap! Bestel het boek hier.

Handboek Eigenaarschap ontwikkelen bij anderen

In dit boek schetst de auteur wat eigenaarschap wel is en wat niet, waarom het ontwikkelen van eigenaarschap zo belangrijk is en in deze tijden steeds belangrijker wordt. Modellen komen aan bod om op verschillende manieren te kunnen kijken naar je rol als ontwikkelaar van eigenaarschap. Daarnaast ruime aandacht voor technieken als het helpen maken van resultaat-beelden en het aangaan van het goede gesprek over gerealiseerde resultaten. Dit boek is bedoeld als praktijkboek. Niet als alomvattende wetten en geboden, maar als teksten om door te lezen en in te bladeren. Verbindt de inhoud aan jouw praktijk, doe ideeën op, laat je inspireren, wees het er wel of niet mee eens, oefen er mee in jouw praktijk en spreek er over met de mensen om je heen. Bestel het boek hier