Summerschool 2023

Summer classes met impact

Performance Matters organiseert deze zomer een Summerschool met 5 verschillende Summer classes met impact! Elke class bestaat uit 3 onderdelen: voorwerk, online workshop en individueel impactgesprek. De doorlooptijd is 6 tot 8 weken.

Voorafgaande aan de online workshop van 2,5 uur krijg je voorwerk en 4 tot 6 weken na de workshop heb je een online of telefonisch impactgesprek met de trainer/coach over je uitgevoerde praktijkopdracht. De investering is € 395,- per persoon.

Voorwerk

Het voorwerk verschilt per workshop. Het kan een leesopdracht zijn over het toegezonden boek, het invullen van een QuickScan, het formuleren van leervragen, het maken van een brain dump van je werkzaamheden en/of het lezen van een blog of artikel.

Workshop

Één dagdeel, online en interactief, met afwisselend mini-college’s, opdrachten, oefeningen en met en van elkaar leren. De workshop wordt afgesloten met het formuleren van een eigen praktijkopdracht.

Impactgesprek

Een online – of telefonisch gesprek van 30 minuten met de trainer/coach (1 op 1). Bespreking van het verslag dat de deelnemer heeft gemaakt van zijn uitgevoerde praktijkopdracht en next steps.

De Summer classes

Resultaat gericht leidinggeven

Resultaatgericht werken

Waan van de dag

Resultaat gericht leidinggeven

Resultaatgericht werken

Werken aan jouw eigenaarschap?

Bestel nu jouw exemplaar van het boek ‘Eigenaarschap’. 

Ruim 200 dagen in de top 100 van Managementboek.nl