WERKEN MET RESULTAATBEELDEN

Het werken met resultaatbeelden is het meest krachtige instrument om te werken vanuit eigenaarschap. Het is je psychologische contract met de rol die je nu hebt. 

Het hebben van een resultaatbeeld is van groot belang. Vanaf het moment dat je een scherp beeld hebt kun je dit gebruiken om tot succes te komen.

Een scherp resultaatbeeld is helder, concreet en inspirerend voor jou als professional. Het is een basisvaardigheid om hiermee te werken. Wanneer je dit niet in de vingers hebt zijn dit de valkuilen:

  • je wordt speelbal van je omgeving.
  • je stuurt jezelf niet effectief.
  • het zorgt voor onnodige misverstanden/miscommunicatie.
  • he raakt verveeld en minder betrokken.
  • je haalt er niet uit wat erin zit.

Lef, tijd en discipline

Vanuit eigenaarschap kijken naar resultaatbeelden vraagt een aantal dingen: lef, tijd en discipline.Het vraagt om ze te hebben afgestemd met jouw professionele omgeving. Dat betekent dat je klanten, je collega’s, je leidinggevende of andere betrokken partijen actief meeneemt en afstemt over het eindresultaat. Je wilt niet kort voor, tijdens of zelfs na oplevering van een resultaat te horen krijgen dat dit toch echt niet is wat er verwacht werd.

Het vraagt ook om met enige regelmaat checken of je nog op het juiste pad bent, of je aan het leren bent wat je zou moeten leren, en je tijd en energie daar te besteden waar die voor jou het beste tot hun recht komen, gegeven de resultaten die er voor jou toe doen.

 

Trainingsaanbod

 

Training 'Persoonlijke Effectiviteit'

Duur: 3 x 1 dag

Prijs: € 1.395,00 p.p. ex btw.

Bekijk deze training

 

In-Company training

Duur: 6 tot 9 maanden

Prijs: op maat

Bekijk deze training

 

 

Inschrijven:

Ja, ik schrijf me in voor de training Persoonlijke Effectiviteit en ontvang graag meer informatie. 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.