Live Webinar! 29 maart 10.00-12.00 uur

Hoe gebruik je praatkaarten om met je medewerkers in gesprek te raken over eigenaarschap?

Door het nemen van eigenaarschap zorg je als professional binnen jouw organisatie voor betekenisvolle resultaten. 

Corinda van der Wal verzorgt een webinar over het gebruik van onze praatkaarten, een praktische tool om met je mensen in gesprek te gaan over eigenaarschap

De impact van eigenaarschap:

Wat is eigenaarschap?

Eigenaarschap is een zelfsturingstool die verantwoordelijkheid, betrokkenheid, pro-activiteit, doorzettingsvermogen, creativiteit, innovatie en samenwerking bevordert.

Organisaties die eigenaarschap implementeren geven hun professionals en teams èèn van de meest krachtige methodieken om resultaatgericht te leren werken.

 

Online Masterclass schrijf je in!

Loop vooruit op je organisatie en leer hoe je anderen kunt inspireren om een leercultuur te ontwikkelen. Schrijf je nu hieronder in!

5/5
"Frans Wijngaarden weet als geen ander het begrip eigenaarschap concreet te maken en het op een positieve manier te laden"
5/5
"Veel goede en praktische tips die je dagelijks zou kunnen toepassen om sneller bij je doel/ resultaat te komen. Deel over "verantwoordelijk nemen" moet iedereen hebben gelezen!"

Over Corinda van der Wal

Corinda van der Wal is  consultant van Performance Matters. Ze heeft een achtergrond als leidinggevende en is systeemcoach.

In de managementboek top 10!

Onze klanten:

© 2022 All rights reserved​

❤ voor eigenaarschap​