Vacature coach/consultant

Bekijk onze video!

We zoeken een nieuwe collega coach /consultant!

Kom jij ons team versterken?
Voor steeds meer klanten, organisaties in allerlei verschillende branches, voeren we mooie projecten uit waarbij we aan een cultuur bouwen van presteren en leren, van eigenaarschap en groeien, van met elkaar mooie resultaten realiseren. Dit doen we door training/coaching aan groepen leidinggevenden, professionals en teams. Die laatste coachen we regelmatig gedurende langere tijd.

We zien jou als nieuwe collega die (maatwerk) training/coaching ontwerpt en uitvoert, projecten contracteert en begeleidt, en als teamcoach functioneert om teams tot prachtige resultaten te laten komen. Het gedachtengoed van eigenaarschap is daarbij de basis van waaruit wij werken.Je denkt mee met de klant om tot een afgestemd (maatwerk)aanbod te komen. Hierbij is doorvragen, luisteren en samenvatten een belangrijke basis.
We zien iemand voor ons die resultaatgericht is, zich de technieken van management moment van de waarheid eigen wil maken en dit graag ook wil aanleren aan leidinggevenden en/of teams.
Iemand die de verbinding zoekt en waardeert en hier actief aan bijdraagt. Dit is in ons werk belangrijk omdat we vanuit huis werken en we vaak bij onze klanten te vinden zijn. We zijn een relatief kleine organisatie van 6 personen en waarderen initiatief om nieuwe leervormen voor onze klanten te bedenken en uit te voeren.

Leren van en met elkaar is belangrijk in ons team.
Een basisinstelling om je collega’s te laten schitteren is een vanzelfsprekendheid, we zijn professionele ‘critical friends’ naar elkaar.

We verwachten dat je al enige jaren ervaring hebt in de genoemde rollen. Je neemt je eigen ervaring mee en hebt er zin in om onze kijk en aanpak eigen te maken. Je wil 32 uur per week de verbinding met ons aangaan.

We kijken er naar uit!

Word je hier enthousiast van: 

Wilt u (meer) informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Download dan gratis het hoofdstuk/programma teamontwikkeling!

Kom in contact

Wilt u meer weten? Vul het contact formulier in of ga naar de contactpagina voor onze gegevens.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Werken aan jouw eigenaarschap?

Bestel nu jouw exemplaar van het boek ‘Eigenaarschap’. 

Ruim 200 dagen in de top 100 van Managementboek.nl

1 december 10-12 uur

Live, Interactieve, Online Masterclass Eigenaarschap

Met Frans Wijngaarden. Nu gratis inschrijven.