Even voorstellen: Kathelijn Bakker

Kathelijn Bakker

Persoonlijkheid & stijl

Toegankelijk, empathisch, zorgvuldig en oprecht. Nieuwsgierig. Ik ben oprecht geïnteresseerd. Gevoel voor humor! Mijn stijl is: Vriendelijk, open, oplossingsgericht, verdiepend, vragend én luisterend.

Waar word ik blij van?

Afwisseling – Resultaten behalen die ertoe doen – Leren. Als mensen – door gesprekken of trainingen met mij – verrassende en belangrijke inzichten hebben gekregen, geïnspireerd zijn geraakt en in beweging zijn gekomen.

Wanneer ben ik op mijn best?

Ik ben op mijn best in een lerende omgeving. Lerend betekent voor mij dat je elkaar vrij en zonder oordeel aanspreekt op resultaat. Dat je fouten mag maken. Met als doel daar als organisatie van te leren en groeien. Een omgeving waarin ieder vanuit zijn eigen rol een wezenlijke en zichtbare bijdrage levert. Waar mensen de rol vervullen die past bij hun competenties, ambities”\; en verlangens. Als ik daar de gids van mag zijn, ben ik op mijn best. Zowel individueel als in groepen.

Wat is het mooiste compliment dat ik ooit kreeg?

Wat ik veel terug krijg is dat mijn positieve instelling gewaardeerd wordt, dat ik goed kan luisteren en zelfvertrouwen geef door mensen die dingen te laten doen waar ze goed in zijn. Dat ik snel doorzie wat er aan de hand is en zichtbaar maak hoe het beter kan.

Werken aan jouw eigenaarschap?

Bestel nu jouw exemplaar van het boek ‘Eigenaarschap’. 

Ruim 200 dagen in de top 100 van Managementboek.nl