Onze klanten aan het woord

particles_8.png
particles_7.png

Motive Talent

Rik, inkoper bij Motive Talent, wilde ontdekken hoe hij zichzelf beter kon sturen en eigenaarschap kon houden over mijn werkzaamheden. Daarom volgde hij de Training Persoonlijke Effectiviteit

particles_8.png
particles_7.png

Kwadrant Groep

Nynke, Manager bij Kwadrantgroep, gunde een team die zij leiding mocht geven de kans om zich te ontwikkelen. 

En dat is gelukt. 

Vlisco

Sjoerd koos voor de training Persoonlijke Effectiviteit omdat “ik graag meer uit mijzelf wilde halen. Ik wilde zowel privé als zakelijk, met meer effectiviteit activiteiten uitvoeren. Zorgen voor meer structuur in mijn werkzaamheden en dagelijks leven en minder uitstellen”.

PIDZ

Dorien van Dijk, vestigingsmanager bij PIDZ, heeft de training Resultaatgericht Leidinggeven van Performance Matters online gevolgd.

particles_7.png

B+M

De directie en leidinggevenden van B+M hebben bij Performance Matters een maatwerk traject eigenaarschap ontwikkelen gevolgd. Directeur Eigenaar van B+M, Ronald Boersen, aan het woord. 

Openbare Montessorischool De Boog

Openbare Montessorischool De Boog maakt deel uit van Sopoh (Stichting Openbaar Onderwijs Haarlemmermeer), en heeft met het managementteam een traject “eigenaarschap ontwikkelen” doorlopen.

Verslavingszorg Noord-Nederland

“Coaching is een instrument geworden. Een middel om scherp te blijven.” Al een aantal jaar voeren we coachingsgesprekken bij Verslavingszorg Noord-Nederland. Teammanager Koop Hoekstra vertelt over zijn ervaringen.

particles_7.png

HappyNurse

Een klein, jong team in de zorg. Verschillende opvattingen over belangrijke zaken. Dit leidde tot het zoeken naar een coach/trainer die het team de ontwikkeling kon laten doormaken die gewenst is. En zo hielp Performance Matters het team verder. 

Cosis

‘In 2018 zijn we met een groep locatiemanagers gestart met “het Management Moment van de waarheid”  bij Cosis, een grote zorginstelling. ‘En vanwege de aansprekende resultaten zijn we in begin 2019 met een nieuwe groep gestart!‘.

SSC-ICT ministerie van Binnenlandse zaken

Bij SSC-ICT hebben we het Management moment van de Waarheid in-company gedaan. “De begeleiding/coaching van Performance Matters heeft mijn kijk op eigenaarschap aangescherpt”, aldus Daniëlla.

Klanten waar we actief zijn (geweest).

Onze klantengroep beperkt zich niet tot slechts één doelgroep. Eigenaarschap en resultaatgericht werken is voor velen een belangrijk thema. Hieronder vindt u een aantal bedrijven/instellingen waar wij in de afgelopen periode succesvol en naar tevredenheid actief zijn geweest.

42cfe1eabff4_b2c40099_b589_4495_89db_bf88c5060106_4_5005_c

Wilt u (meer) informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij gaan graag met u in gesprek.

Kom in contact

Wilt u meer weten? Vul het contact formulier in of ga naar de contactpagina voor onze gegevens.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Werken aan jouw eigenaarschap?

Bestel nu jouw exemplaar van het boek ‘Eigenaarschap’. 

Ruim 200 dagen in de top 100 van Managementboek.nl