Professionals In-Company

Eigenaarschap bij professionals

Wij hebben gemerkt dat zowel bij professionals als in teams het werken in balans en met bevlogenheid begint bij het de thema’s verbinding en vertrouwen. Je als professional verbonden voelen met de visie en missie van de organisatie waar je voor werkt is daarin de eerste stap. Maar hoe creëer je nu als professional een samenwerking die jou helpt succesvol te zijn? En wat kan je zelf doen in de samenwerking met de ander op de 8 gebieden die eigenaarschap omvat. 

Eigenaarschap is een breed begrip, maar voor ons heeft het vooral te maken met verantwoordelijkheid nemen, verantwoordelijkheid krijgen, afspraken maken, afspraken nakomen en echt een bijdrage aan de organisatie leveren. 

Eigenaarschap bij professionals en teams is lang niet altijd vanzelfsprekend. Dit creëren levert veel op: betrokkenheid, ontwikkeling, beweging, contact en resultaten. Op de volgende 6 manieren creëer je eigenaarschap:

  • Wees duidelijk en helder
  • Sluit een contract af met het hart, niet alleen met het hoofd
  • Geef verantwoordelijkheid
  • Praat erover en bespreek
  • Volg op
  • Walk the talk 

Wil je ons gratis E book ontvangen ‘de 6 manieren om eigenaarschap te creëren’ ? Dan kun je dat gratis hieronder downloaden. 

Wij begeleiden professionals in-company

Dit doen we met een mix van fysieke en online bijeenkomsten. Aangezien elke professional op zijn eigen manier leert, stellen we in samenspraak met de klant een maatwerkprogramma op. Aansprekende resultaten halen, ter bevordering van de kwaliteit en medewerker en klanttevredenheid.

Wilt u (meer) informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij gaan graag met u in gesprek.

Kom in contact

Wilt u meer weten? Vul het contact formulier in of ga naar de contactpagina voor onze gegevens.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Werken aan jouw eigenaarschap?

Bestel nu jouw exemplaar van het boek ‘Eigenaarschap’. 

Ruim 200 dagen in de top 100 van Managementboek.nl