Verkrijg inzicht met de scan

Doe de Eigenaarschapscan! 'De sleutel tot succes binnen organisaties.'

Organisaties willen in alle opzichten succesvol zijn en met bevlogen personeel iets moois neerzetten. Het is daarvoor belangrijk om tevreden, gezonde en gemotiveerde medewerkers te hebben die wendbaar en flexibel zijn. Medewerkers die positieve energie en zelfvertrouwen uitstralen, die verantwoordelijkheid in hun werk laten zien en net dat beetje extra geven. Kortom: medewerkers die eigenaarschap tonen! Het stimuleren van eigenaarschap vereist een nieuwe aanpak van leidinggevenden. Welke? Dat wordt duidelijk in onze EigenaarschapScan.

Met dit instrument tonen we aan hoe en in welke mate er eigenaarschap is binnen de organisatie. Voelen werknemers de eagerness en verantwoordelijkheid om het beste uit zichzelf te halen? En maakt de organisatie dat ook mogelijk voor hen? Waar liggen verbeterpunten als het gaat om eigenaarschap? Het uiteindelijke doel is om input te krijgen om de performance van de medewerker en daarmee de organisatie tot een hoger plan te tillen.

De scan is ontwikkeld op basis van deskresearch en kwantitatief onderzoek naar het begrip eigenaarschap. Dit onderzoek heeft Motivaction uitgevoerd in samenwerking met Performance Matters.

Wat is de Eigenaarschapscan?

De scan bestaat uit 35 stellingen, die door de betrokken medewerkers individueel worden ingevuld. Er wordt een link gestuurd naar alle medewerkers, de anonimiteit blijft gewaarborgd. 

Als de vragenlijst is ingevuld door iedereen, wordt de data geanalyseerd. Een terugkoppeling vindt plaats op totaalniveau of op afdelingsniveau.

Vraag de scan aan en krijg inzicht!

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij gaan graag met u in gesprek.

Kom in contact

Werken aan jouw eigenaarschap?

Bestel nu jouw exemplaar van het boek ‘Eigenaarschap’. 

Ruim 200 dagen in de top 100 van Managementboek.nl